Repository logo
Research Data
Publications
Projects
Persons
Organizations
English
Français
Log In(current)
  1. Home
  2. Publications
  3. Présentation (conference presentation)
  4. Thinking food and changing practices

Thinking food and changing practices

Author(s)
Gfeller, Fabienne  
Institut de psychologie et éducation  
Date issued
September 26, 2015
Subjects
alimentation perspective socio-culturelle choix alimentaires trajectoires pratiques alimentaires
Abstract
Présentation du projet de thèse dans le cadre d'une rencontre de l'école doctorale Cultural Psychology Network.
Notes
, Cultural Psychology Network Meeting, Belgrade
Project(s)
Positioning processes around vegetarianism. A psychological study of change in foodways from a socio-cultural perspective  
Publication type
conference presentation
Identifiers
https://libra.unine.ch/handle/20.500.14713/18771
-
https://libra.unine.ch/handle/123456789/24651
Université de Neuchâtel logo

Service information scientifique & bibliothèques

Rue Emile-Argand 11

2000 Neuchâtel

contact.libra@unine.ch

Service informatique et télématique

Rue Emile-Argand 11

Bâtiment B, rez-de-chaussée

Powered by DSpace-CRIS

v2.0.0

© 2025 Université de Neuchâtel

Portal overviewUser guideOpen Access strategyOpen Access directive Research at UniNE Open Access ORCIDWhat's new