Repository logo
Research Data
Publications
Projects
Persons
Organizations
English
Français
Log In(current)
  1. Home
  2. Publications
  3. Chapitre de livre (book part)
  4. Mesure du temps dans les livres de cuisine du XVIIe siècle: sensous technology et délégation technique

Mesure du temps dans les livres de cuisine du XVIIe siècle: sensous technology et délégation technique

Author(s)
Bernasconi, Gianenrico  
Institut d'histoire  
Publisher
Firenze, Sismel Edizioni del Galluzzo
Date issued
2023
In
The Recipe from the XIIth to the XVIIth Centuries. Europe, Islam, Far East
From page
95
To page
116
Reviewed by peer
false
Number of pages
21
Project(s)
Mesure du temps, chimie et cuisine : formalisation des pratiques au XVIIe et au XVIIIe siècle  
Publication type
book part
Identifiers
https://libra.unine.ch/handle/20.500.14713/25770
File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Download
Name

07_Bernasconi_Pag. 95-114.pdf

Type

Main Article

Size

498.51 KB

Format

Adobe PDF

Université de Neuchâtel logo

Service information scientifique & bibliothèques

Rue Emile-Argand 11

2000 Neuchâtel

contact.libra@unine.ch

Service informatique et télématique

Rue Emile-Argand 11

Bâtiment B, rez-de-chaussée

Powered by DSpace-CRIS

libra v2.1.0

© 2025 Université de Neuchâtel

Portal overviewUser guideOpen Access strategyOpen Access directive Research at UniNE Open Access ORCIDWhat's new